Besökare

onsdag 11 juli 2012

Grattiskort & gratis ljudbok

Tråkigt väder här i Skåne så det blev lite pyssel idag..

  1. Dubbelsidigt papper med skär rosa på insidan och mer mustig gammelrosa på framsidan. Lager på lager blommor, halvpärlor och vacker spets. 2 tygblommor jag klippt av från spets och en blomma av ståltråd, samt en liten fågel =) La till ett litet band av 3 hjärtan vid midjan..
  2. Enkelsidigt papper med baksidan fram och det lila mönstrade inåt. 4 metallic-blommor med bling, en lila fjäril och ett pärlband format som ett hjärta, samt band och spets. 


PS.
Sitter här och lyssnar på en bok i mobilen via appen Storytel.(se) ... Jag får ibland erbjudanden skickade till mig över mail från Buzzador och får även så att jag kan dela med mig =) Jag har en bok kvar av fem att dela ut - ev. fler om jag förstått det rätt och frågar här om det är nån som vill lyssna gratis i 30 dagar? Man ska regga sig, men Du som jag bjuder avslutas automatiskt efter 30 dagar. Jag å andra sidan måste säga upp abonnemanget. Gå in på Storytel.se, välj ut en bok och sen skicka din mail och bokens titel till mig.

Jag har precis  i detta nu lyssnat klart på mitt val av bok, Barkhes döttrar och ska fortsätta med Barkhes son =) Det är historieböcker från 1600-talets Hbg, Dk, Kvidinge (Barkhe hus/Tommarps Kungsgård), Kågeröd, Vrams Gunnarstorp -då Skåne var Danmark! Mkt intressant faktiskt, eftersom man sj har bott i både Kvidinge och Kågeröd och varit på alla andra ställen som beskrivs i boken =)

  • Just nu - Barkhes döttrar trea på Adlibris topplista över mest sålda historiska romaner!


1 kommentar:

Angelica sa...

Jättefina!!!
Gillar verkligen blomman av ståltråd,superläcker.
Ha det gott!!